آشنایی با چراغ های مودم
چراغ های موجود روی دستگاه مودم شما، علائمی هستند که می توانید به وسیله آنها اطلاعات زیر را بدست آورید :
+ چراغ power
خاموش یا روشن بودن مودم. (اطمینان از صحت کارکرد آداپتور و سالم بودن مودم (
+ چراغ ASDL , DSL , Link,
این چراغ که به شکل های فوق نیز دیده می شود، نشان دهنده ارتباط شما با مرکز مخابراتی سرویس ADSL شما می باشد و بدین معنی ست که اتصال به اینترنت تا دستگاه مودم شما سالم است. این چراغ به محض روشن شدن مودم شروع به چشمک زدن نموده و پس از ارتباط صحیح با مرکز، به شکل ثابت روشن شده و تا زمان وجود ارتباط صحیح با مرکز، ثابت باقی می ماند. در صورتی که اتصال شما به اینترنت با خاموش شدن پیاپی این چراغ همراه است، ابتدا تمامی گوشی های تلفن و دستگاه هایی از قبیل فکس و POS را از خط تلفن جدا کرده و مودم را مستقیما و بدون واسطه به خط تلفن وصل کنید. اگر همچنان شاهد ثابت شدن چراغ ADSL نبودید، لازم است که این کار را با خط ورودی تلفن (معمولا مقابل درب ورودی ساختمان و کنار کنتور برق قرار دارد) نیز امتحان فرمائید. در صورت عدم اتصال، با بخش پشتیبانی فنی تماس حاصل فرمائید .
+ چراغ Internet , Data , Act
این چراغ در حالت کارکرد صحیح باید روشن و چشمک زن باشد. چشمک زن بودن این چراغ نشان دهنده ارسال و دریافت اطلاعات از مودم شما به مرکز و بالعکس می باشد. اگر چراغ ADSL مودم روشن و چراغ Internet خاموش باشد بدین معنی است که ارتباط شما با مرکز صحیح بوده ولی به دلایلی ارسال و دریافت اطلاعات برای مودم شما مقدور نمی باشد. هنگام بروز این مشکل تمامی برنامه های جانبی (از قبیل پراکسی و فیلترشکن) را بسته و با بخش پشتیبانی تماس حاصل فرمائید .
+ چراغ LAN , Ethernet , WAN
روشن بودن این چراغ به معنی اتصال مودم شما به رایانه به وسیله کابل شبکه می باشد. بسته به نوع مودم، می توان تا 4 پورت LAN خروجی در اختیار داشت. (اتصال رایانه به پورت های 1 تا 4 مودم تفاوتی در کارکرد اینترنت ندارد.) نشانه ی صحت کارکرد این پورت، چشمک زن بودن آن است که نشانه ی ارسال و دریافت داده مابین مودم و رایانه می باشد .
+ چراغ Wi-Fi , WLAN
روشن و چشمک زن بودن این چراغ حاکی از فعال بودن وای فای مودم و تبادل داده بین مودم و دستگاه های مرتبط از طریق وای فای می باشد. کلید Wi-Fi مودم معمولا پشت مودم و کنار کلید پاور قرار دارد. ممکن است گاهی بطور سهوی، هنگام خاموش و روشن کردن و یا جابجایی مودم، دست شما به کلید Wi-Fi خورده و خاموش شود. برای راه اندازی مجدد آنتن Wi-Fi کافیست کلید آن را برای 2 ثانیه فشار داده و نگه دارید .
+ چراغ USB
اگر مودم شما به وسیله کابل USB به رایانه متصل شده باشد، روشن بودن چراغ USB نشان دهنده صحت عملکرد این اتصال می باشد .
+ چراغ WPS , QSS
روشن بودن این چراغ به معنی فعال بودن وضعیت "وای فای محافظت شده" می باشد . WPS مخفف عبارت Wi-Fi Protected Setup می باشد و یک روش استاندارد و ساده شده برای برقراری ارتباط بین دستگاه های سرویس گیرنده بیسیم (مانند نوت بوک ها، کارت های شبکه بیسیم و …) و روتر یا مودم های وایرلس که نیازی به کلمه عبور اصلی آن نمی باشد